Vremea
Curs valutar
Publicitate
Publicitate
www.catalog-constructii.ro/contact.php
www.mervani.ro
www.catalog-constructii.ro

Expo Arad deschide a XVI-a editie a targului Confort Construct-Instal

Descriere articol:

Expo Arad deschide a XVI-a editie a targului Confort Construct-Instal

 

 

            Expo Arad International organizeaza in perioada 11 – 14 martie 2010 targul international de constructii si instalatii CONFORT CONSTRUCT & INSTAL 2010, eveniment de referinta pentru domeniul constructiilor si instalatiilor din vestul tarii. In paralel se vor desfasura Salonul Protect - protectia muncii, sisteme de paza si protectie, precum si Salonul Tehnic.

            Manifestarea va reuni si anul acesta un numar de 150 firme din tara si din strainatate care vor expune in cele doua pavilioane ale complexului Expo Arad International si pe spatiile exterioare o bogata oferta de echipamente, materiale si servicii.

            Programul evenimentului va fi completat de a treia editie a conferintei româno-maghiare - “Noi piete in industria constructiilor” organizata de Expo Arad International in parteneriat cu  ITD Hungary si  Koros Trade Kft Bekecsaba , urmata de intâlniri de afaceri intre firme din România si Ungaria care vor avea astfel posibilitatea incheierii unor parteneriate deosebit de avantajoase.

            Tot in paralel cu târgul, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Arad, impreuna cu Universitatea de Vest „Vasile Goldis” si Colegiul Economic Arad vor organiza cel de-al treilea forum dedicat proiectului EGS – Energy, Education, Governance, Schools.

             Esenta proiectului consta in implicarea comunitatilor locale in abordarea problemelor privind energia si imbunatatirea eficientei energetice printr-un proces participativ,  iar in cadrul acesui forum vor fi abordate probleme generale privind economia de energie in scoli, promovarea energiei regenerabile, cât si aspecte tehnice referitoare la derularea proiectului: identificarea nevoilor de instruire a profesorilor pe aceste teme, bune practici identificate in tarile partenere in proiect si stabilirea celor mai eficiente strategii de diseminare a informatiilor.

            Criza si dificultatile cu care domeniul constructiilor se confrunta in momentul de fata au facut ca firmele sa analizeze mult mai atent oportunitatea participarii la astfel de evenimente. Cu toate acestea foarte multe dintre acestea au optat pentru a fi prezente in târg deoarece au considerat ca este una din cele mai bune modalitati de a fi prezenti pe piata cu ofertele pe care le propun vizitatorilor.

            Datorita celor 15 ani de experienta si traditie, a colaborarii foarte bune pe care am avut-o cu firmele participante si a increderii pe care o avem ca evenimentul va fi unul de succes putem spune fara doar si poate ca prezenta la eveniment, atât in calitate de expozant, cât si in cea de vizitator, nu trebuie sa lipseasca din agenda fiecarei institutii sau firme din domeniul constructiilor, instalatiilor si al protectiei muncii.

 

 

Pentru detalii

www.expoarad.eu

Cimi Enache – manager proiect

expo3@ccia-arad.ro

0730 188 291

0257 216 520

 

 

 

 

Postat la data: 11 . 02 . 2010
Login firme
Adresa e-mail : Parola :
am uitat parola
Publicitate

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

www.expoarad.eu
www.constructexpo-utilaje.ro
www.constructexpo-ambient.ro
www.constructexpo-antreprenor.ro
Bucovina Construct
www.catalog-constructii.ro/contact.php
Stiri Presa
 
Home Despre noi Firme Domenii Anunturi Joburi Articole Expozitii Forum Contact
Promovare Gratuita - Top123 Constructii