Vremea
Curs valutar
Publicitate
Publicitate
www.catalog-constructii.ro/contact.php
www.mervani.ro
www.catalog-constructii.ro

Lansarile continua la Fabryo: Savana - Tencuiala decorativa structurata cu efect Acvastop

Descriere articol:

Bucuresti, 6 aprilie 2009 - Fabryo Corporation, unul dintre primii trei producatori de vopsea de pe piata romaneasca, lanseaza Tencuiala Decorativa Structurata cu efect Acvastop, un nou produs marca Savana. Produsul este unic pe piata prin caracterul hidrofob si este dezvoltat special sa faca fata conditiilor de clima din Romania. Tencuiala respinge apa, protejand astfel peretii impotriva umezelii si murdariei.

"Savana Acvastop este un produs original, dezvoltat in totalitate in laboratoarele de cercetare Fabryo," declara Aliz Kosza, Director General Executiv Fabryo Corporation. "Noua tencuiala Savana este un produs inovator, care prin formula speciala respinge apa si permite peretelui sa respire, prelungind durata de viata a acestuia. Înaintea lansarii in toata tara, produsul a fost testat si monitorizat timp de 6 luni pe santiere din Bucuresti, in proiecte importante de constructii. Rezultatele sunt remarcabile."

Efectul Acvastop este vizibil la contactul apei cu tencuiala uscata. Suprafetele finisate cu acest produs sunt usor de intretinut, pot fi spalate cu apa sub presiune, deoarece tencuiala impiedica patrunderea apei in suport si permite respiratia peretelui, evitand astfel retinerea umiditatii in interior.


"Savana - Tencuiala decorativa structurata cu efect Acvastop este realizata dupa o formula care mareste durabilitatea sistemului de finisare. Consistenta robusta a produsului creste rezistenta peretului la factorii de mediu, precum fenomenele de inghet si dezghet, variatiile bruste de umiditate si temperatura," declara Elena Craciun, Director Cercetare Fabryo Corporation.

Noul produs este destinat finisarii decorative profesionale a peretilor interiori si exteriori, avand o aderenta foarte buna la suporturi precum sistemele termoizolante, tencuielile de var si ciment, beton si alte suporturi minerale. Aplicarea se realizeaza cu ajutorul unei gletiere din otel inoxidabil, intr-un singur strat, timpul de uscare al acestuia fiind de patru zile.


"Inovatiile si investitiile in marca Savana se justifica prin rezultatele deosebite obtinute in 2008, in toate categoriile. Cel mai accelerat ritm de crestere l-au avut tencuielile decorative: +76% fata de anul 2007. Aceastadinamica a impus dezvoltarea unui produs superior, cu valoare adaugata, care sa ofere beneficii unice fatade tencuielile clasice," explica Aliz Kosza.

Savana - Tencuiala decorativa structurata cu efect Acvastop este disponibila intr-o gama de 182 de nuante, care pot fi obtinute la cerere in magazinele dotate cu sisteme profesionale de colorare Fabryo si la partenerii de distributie din toata tara.


Despre Fabryo Corporation

Fabryo Corporation este unul dintre primii trei producatori de vopsea pe piata romaneasca. În ultimii trei ani, compania a inregistrat o crestere medie a cifrei de afaceri in euro, de 20%. Portofoliul companiei include vopsele, lacuri, emailuri, amorse si grunduri, comercializate sub marcile Savana, Innenweiss si Rost. Compania detine cea mai mare platforma de productie de vopsele din Europa de Sud-Est, in urma unei investitii de peste 15 milioane de EUR, finalizate in 2007. Actionar unic al Fabryo Corporation este fondul de investitii suedez Oresa Ventures.


Pentru mai multe informatii va rugam contactati:

Sorana Savu
Premium Communication
0745 061 858
sorana.savu@premiumpr.ro


Anca Dumitrascu
Premium Communication
0747 128 441
anca.dumitrascu@premiumpr.ro

Sursa: constructionnews.ro

Postat la data: 16 . 04 . 2009
Login firme
Adresa e-mail : Parola :
am uitat parola
Publicitate

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

www.expoarad.eu
www.constructexpo-utilaje.ro
www.constructexpo-ambient.ro
www.constructexpo-antreprenor.ro
Bucovina Construct
www.catalog-constructii.ro/contact.php
Stiri Presa
 
Home Despre noi Firme Domenii Anunturi Joburi Articole Expozitii Forum Contact
Promovare Gratuita - Top123 Constructii