Vremea
Curs valutar
Publicitate
Publicitate
www.catalog-constructii.ro/contact.php
www.mervani.ro
www.catalog-constructii.ro

Eficientizare energetica = www.ermetik.ro

Descriere articol:

Reducerea consumului energetic a devenit o prioritate pentru noi toti. Si asta nu doar datorita limitarii resurselor naturale ale Planetei sau a incalzirii globale, ci si datorita cresterii costurilor aferente consumului de energii.

Si de cele mai multe ori aceste energii sunt irosite datorita viciilor din costructie ale cladirilor.

Lipsa etanseitatii unei incinte atrage nu doar discofort fizic, dar mai ales un consum fortat si excesiv de energie. Iar in conditiile cresterii pretului acestei energii, disconfortul financiar este vizibil. Pentru a contracara aceste probleme au aparut anumite reglementari menite sa conduca la economisirea de energie si protectia termica. Aceste linii directoare urmaresc si reglementeaza masurile de economisire a energiei, in executia noilor cladiri dar si in proiectarea reabilitarii termice a celor existente.

Investigatiile tehnice oferite de Ermetik reprezinta calea cea mai rapida si eficienta de identificare a viciilor din constructii, fiind un suport concret atat in faza de proiectare si executie a fatadelor si acoperisurilor noilor cladiri cat si in proiectarea reabilitarii termice a celor existente.

Ermetik este prima companie care ofera solutii referitoare la actiunile corective ce trebuie intreprinse in vederea remedierii si singura care asigura asistenta pe santier la montarea sistemelor de fatade si acoperisuri.

www.ermetik.ro

Postat la data: 16 . 04 . 2009
Login firme
Adresa e-mail : Parola :
am uitat parola
Publicitate

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

www.expoarad.eu
www.constructexpo-utilaje.ro
www.constructexpo-ambient.ro
www.constructexpo-antreprenor.ro
Bucovina Construct
www.catalog-constructii.ro/contact.php
Stiri Presa
 
Home Despre noi Firme Domenii Anunturi Joburi Articole Expozitii Forum Contact
Promovare Gratuita - Top123 Constructii