Vremea
Curs valutar
Publicitate
Publicitate
www.catalog-constructii.ro/contact.php
www.mervani.ro
www.catalog-constructii.ro

Innoieste-ti flota chiar si acum! Numai la Protruck!

Descriere articol:

Lipsa lichiditatilor si accesul dificil la produsele de finantare reprezinta constante in multe domenii ale economiei, in special in cel al constructiilor. Pentru a ridica aceste bariere, Protruck a gasit solutia optima pentru cei care doresc sa isi reinnoiasca flota de vehiculele comerciale destinate constructiilor:

 

VEHICULUL TAU VECHI + BONUS 5000 EURO = AVANS pentru un VEHICUL NOU

 

In contextul economic actual, Protruck devine si mai flexibil: intelege nevoia de lichiditati a companiilor si lanseaza o oferta de trade-in avantajoasa, prin care clientii sai au posibilitatea de a achizitiona basculante si betoniere noi folosind ca avans vehicule rulate. In plus, tot in contul avansului pentru contractul de leasing, Protruck mai ofera un bonus de 5000 Euro peste valoarea de piata a fiecarui vehicul rulat. In consecinta, pretul vehiculului rulat, cumulat cu bonusul de 5000 Euro reprezinta avansul pentru un vehiculul nou.

 

Pana la data de 31 mai 2009, doar la PROTRUCK orice vehicul comercial rulat, indiferent de marca sau gama, valoreaza cu 5000 Euro mai mult decat face si poate fi folosit ca avans pentru un vehicul nou Iveco Trakker. Oferta este valabila in limita stocului disponibil.

 

 

Consultanta, dotari tehnice, accesibilitate

Interactiunea cu fiecare potential client de vehicule este privita de Protruck ca o relatie personalizata, pe termen lung, sustinuta atat prin experienta achizitiei, cat si prin conditiile post-vanzare oferite.

 

La Protruck, firmele de constructii sunt intampinate cu entuziasm de oameni cu inalta pregatire, dornici sa ofere acele produse si servicii perfect adaptate nevoilor fiecarei companii.

 

Serviciul de instruire pus la dispozitia utilizatorilor reprezinta un suport pentru cresterea productivitatii produselor, exploatand la maxim oportunitatile oferite.

 

Pe langa punctele fixe de lucru, vanzari si service, din Oradea, Bistrita, Focsani, Targoviste, Bucuresti (Chitila, Jilava, Glina, Afumati-doar vanzari), clientii de vehicule comerciale au la dispozitie inclusiv servicii de asistenta tehnica 24/24 h in orice loc din tara.

 

Clientii sunt primiti, in toate service-urile Protruck, de personal cu pregatire de specialitate, dornic sa satisfaca orice solicitare la cele mai inalte standarde calitative. Pentru aceasta, atelierele sunt echipate cu sisteme de ultima generatie de diagnosticare si reparare, iar fiecare client beneficiaza de un consultant dedicat.

 

Serviciile prestate de Protruck mentin un sistem de management in conformitate cu standardul ISO 9001:2000, cu certificare TÜV Rheinland Romania.

 

Experienta dobandita de-a lungul celor 16 ani de activitate si inalta calitate a serviciilor prestate reprezinta motivele principale pentru care clientii aleg Protruck ca furnizor de vehicule comerciale destinate sectorului de constructii.

 

In prezent, in portofoliul de produse comercializate de PROTRUCK se numara: vehicule comerciale Iveco si Piaggio, utilaje pentru constructii New Holland Construction Equipment, motoare si generatoare Fiat Powertrain si vehicule rulate. 

Contact:

www.protruck.ro/trade-in

PROTRUCK Vehicule Comerciale
Str. Caminului nr 54, Manolache, Glina, ILFOV

Sursa: constructionnews.ro

Postat la data: 16 . 04 . 2009
Login firme
Adresa e-mail : Parola :
am uitat parola
Publicitate

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

www.expoarad.eu
www.constructexpo-utilaje.ro
www.constructexpo-ambient.ro
www.constructexpo-antreprenor.ro
Bucovina Construct
www.catalog-constructii.ro/contact.php
Stiri Presa
 
Home Despre noi Firme Domenii Anunturi Joburi Articole Expozitii Forum Contact
Promovare Gratuita - Top123 Constructii