Vremea
Curs valutar
Publicitate
Publicitate
www.catalog-constructii.ro/contact.php
www.mervani.ro
www.catalog-constructii.ro

Lindab Romania completeaza gama de jgheaburi si burlane

Descriere articol:

Sub sloganul “Un sistem in tendinte”, Lindab lanseaza doua noi culori pentru sistemele de jgheaburi si burlane - Verde padure si Grafit. Astfel, sistemul de jgheaburi si burlane Lindab Rainline este disponibil acum intr-o gama de 10 culori, fiind compatibil cu toate tipurile de cladiri – rezidentiale, comerciale sau industriale.

Campania “Un sistem in tendinte” va fi promovata in mediul online si prin prezenta la punctele de vanzare ale partenerilor. Atat noile culori, cat si celelalte opt variante in care sunt deja disponibile sistemele de jgheaburi si burlane Lindab, pot fi testate pe site-ul dedicat www.rainline.ro, unde vizitatorii pot aplica diferite combinatii de culori acoperisului, fatadei si sistemului de jgheaburi si burlane. Vizitatorii pot crea astfel o situatie cat mai realista, pentru a identifica aceea varianta care se potriveste cel mai bine stilului lor.


“Lindab sustine inovatia, avand o inclinatie deosebita catre design. Ne place sa provocam latura estetica a clientilor nostri. Am facut astfel un pas curajos: desi in Romania clientii prefera, in mod traditional, culorile maro, rosu si alb, noi credem ca noile culori introduse vor prinde foarte bine. Ne bazam pe faptul ca dupa campania “Rainline. Frumusetea vine din exterior”, demarata in aprilie 2008, s-au dublat vanzarile la culorile considerate pana atunci speciale, cum sunt aramiu, silver, gri inchis si negru. In plus, aceste culori au aparut ca urmare a solicitarii clientilor la nivelul pietei in care se dezvolta grupul Lindab in ansamblu, verdele fiind deja vedeta in Rusia, iar grafitul in Anglia”, a declarat Ioan Farcas, Director Dezvoltare Produse Lindab Romania.

“Verdele padure (VERP 830) este o culoare inspirata de natura, potrivita perfect caselor de vacanta de la munte, dar la fel de bine si constructiilor care adopta un stil modern, in tendinta “verde". Grafitul (GRAF 044) este o culoare metalica, de o eleganta aparte, pretioasa, cu accent pe design - este alegerea naturala atat pentru arhitecturile inovatoare, cat si pentru renovarile in tendinte, potrivindu-se foarte bine si cu domeniul industrial”, a declarat Gratiela Dolea, Consultant Vanzari Rezidentiale Lindab Romania.

Sursa: constructionnews.ro

Postat la data: 19 . 04 . 2009
Login firme
Adresa e-mail : Parola :
am uitat parola
Publicitate

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

www.expoarad.eu
www.constructexpo-utilaje.ro
www.constructexpo-ambient.ro
www.constructexpo-antreprenor.ro
Bucovina Construct
www.catalog-constructii.ro/contact.php
Stiri Presa
 
Home Despre noi Firme Domenii Anunturi Joburi Articole Expozitii Forum Contact
Promovare Gratuita - Top123 Constructii