Vremea
Curs valutar
Publicitate
Publicitate
www.catalog-constructii.ro/contact.php
www.mervani.ro
www.catalog-constructii.ro

De 3 ori mai repede decat cu pensula: pistoalele de vopsit de la Bosch

Descriere articol:

Pistoalele de vopsit PFS de la BOSCH sunt usor de manevrat, permitand o acoperire completa, uniforma, rapida si ducand la o economie de pana la 15% a cantitatii de vopsea folosita. Mai mult, noile PFS de la Bosch confera rezultate profesionale de trei ori mai repede decat daca s-ar intrebuinta o pensula traditionala. Pe langa vopsit, sistemele de pulverizare PFS de la Bosch pot fi utilizate si la imprastierea pesticidelor pentru plante.

Datorita tehnologiei “Spray Control”, pistoale de vopsit de la Bosch consuma cu pana la 15 % mai putina vopsea. Noua tehnologie functioneaza pe baza unui sistem de joasa presiune, astfel incat, aerul introdus de turbina reduce formarea vaporilor de vopsea, iar jetul de aer grabeste uscarea acesteia. Acest lucru ingaduie aplicarea celui de-al doilea strat de culoare imediat peste primul si impiedica curgerea acesteia. Mai mult, utilizatorul poate regla cantitatea de vopsea pulverizata cu ajutorul rozetei de pe pistolul de pulverizare, oferindu-i-se astfel un control direct.

Pistoalele de pulverizare sunt usor de folosit si curatat, permitand o aplicare profesionala inca de la prima utilizare, chiar si de catre incepatori. Duza de vopsea reglabila este creata in trei trepte, inlesnind stropire orizontala, verticala si punctiforma a suprafetelor. Toate componentele necesare pentru directionarea vopselei sunt montate dupa principiul SDS, care ingaduie schimbarea usoara a vopselei si o curatare rapida. Mai mult, pulverizatoarele PFS de la Bosch pot fi asezate in ’’pozitie de parcare’’, acest sistem fiind special conceput pentru a impiedica orice scapari de vopsea in pauzele de lucru. Pistoalele de vopsit sunt usor de curatat, prin simpla pulverizare in mod repetat a diluantilor – apa sau solvent – pana cand lichidul rezultat este fara urme de vopsea.

O alta caracteristica a pistoalelor de vopsit de la Bosch este zgomotul redus, comparativ cu sistemele de pulverizare fara aer.

Bosch ofera sistemul de pulverizare in 3 versiuni: PFS 55, PFS 65 si PFS 105 E.

PFS 55 este special conceput pentru proiectele de mica anvergura. Reglarea fara trepte a debitului de vopsea pentru o utilizare adaptata la structura materialului se poate face cu ajutorul dispozitivului integrat de reglare.

PFS 65 este special conceput pentru lucrarile de dimensiuni medii, fiind foarte usor de transportat. Greutatea mica a unitatii de baza, precum si furtunul flexibil permit o utilizare usoara, chiar si din pozitii dificile de lucru. La final, furtunul poate fi depozitat cu usurinta in unitatea de baza.

PFS 105 E este un sistem de pulverizare dedicat proiectelor de mare anvergura, fiind un sistem mobil, flexibil si dispunand de reglare electronica fara trepte a debitului de aer pentru ajustarea dispersarii vopselei si a vitezei de aplicare a acesteia. Cu ajutorul pistolului de pulverizare si a furtunului lung de peste trei metri se pot realiza lucrari de mare anvergura. Unitatea de baza cu roti are un sistem special conceput pentru a permite depozitarea furtunului. Cantitatea de vopsea pulverizata poate fi reglata in patru trepte datorita rotitei de pe pistolul de pulverizare. Materialele cu o vascozitate slaba precum lacurile de protectie pentru lemn, lazurile de lemn, baiturile, vopselele pe baza de ulei sau pesticidele se utilizeaza nediluate. Lacurile pe baza de rasini sintetice sau pe baza de apa trebuie diluate in procent de cel putin 10% pana cand, prin pulverizare, se obtine o vopsire uniforma. Rezervoarele pentru vopsea sunt disponibile avand volume intre 600 si 800 de mililitri.


Grupul Bosch este, la nivel international, cel mai important producator in industria tehnicii pentru autovehicule, a tehnicii industriale, a bunurilor de consum si tehnicii pentru constructii. In anul 2007, cei aproximativ 271.000 de angajati au realizat o cifra de afaceri de 46,3 miliarde de Euro. Grupul Bosch cuprinde compania Robert Bosch GmbH si circa 300 de filiale si reprezentante regionale in peste 50 de tari. Structura acestui concern mondial de dezvoltare, productie si distributie sustine politica de extindere continua a Grupului. Bosch investeste anual peste trei miliarde de Euro pentru cercetare si dezvoltare si a inscris peste 3000 de patente la nivel mondial in anul 2006. Concernul a fost infiintat la Stuttgart in 1886, de catre Robert Bosch (1861 - 1942), sub numele de „Atelier de mecanica fina si electrotehnica”.

Structura Robert Bosch GmbH asigura independenta financiara, precum si libertatea antreprenoriala a Grupului Bosch. Aceasta ii permite companiei sa faca investitii pentru asigurarea viitorului sau, precum si sa respecte responsabilitatea sa sociala. Capitalul social al Robert Bosch GmbH este detinut in proportie de 92% de catre Fundatia Robert Bosch. Functiile de conducere ale Grupului sunt indeplinite de Robert Bosch

Industrietreuhand KG, care detine si majoritatea voturilor. Cealalta parte este detinuta de familia Bosch si de Robert Bosch GmbH.


Pentru mai multe informatii, accesati site-ul www.bosch.com.ro


Eleni Sefel
Corporate Communication
Str. Horia Macelariu 30-34,
Sector 1, Cod 013937
Bucuresti
Tel: (021) 4057529

Postat la data: 19 . 04 . 2009
Login firme
Adresa e-mail : Parola :
am uitat parola
Publicitate

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

www.expoarad.eu
www.constructexpo-utilaje.ro
www.constructexpo-ambient.ro
www.constructexpo-antreprenor.ro
Bucovina Construct
www.catalog-constructii.ro/contact.php
Stiri Presa
 
Home Despre noi Firme Domenii Anunturi Joburi Articole Expozitii Forum Contact
Promovare Gratuita - Top123 Constructii